De top 10 beste wake up light van 2024

Vergelijk de beste gezondheidsproducten op GezondheidPlaza.nl

Wil jij steeds duurzamer en gezonder leven? En ben je daarom op zoek naar de beste wake up light van dit moment? Dan zit je in dit artikel maar al te goed. In dit artikel vind je namelijk een complete top 10 van de beste wake up light.

Daar blijft het echter niet bij. Wij voorzien je ook nog van handige informatie. Weet je bijvoorbeeld al waar je op moet letten bij het uitkiezen van de beste wake up light? En weet je wat de belangrijkste criteria zijn tijdens het uitzoekproces? De antwoorden op deze vragen vind je verderop in dit artikel. Eerst laten we je graag kennismaken met de top 10 beste wake up light.

Aangepast op: 30 aug. 2023

Inhoudsopgave

De top 10 wake up light

1. Living Nine Wake Up Light Wekker Lichtwekker Ook Voor Kinderen

De Living Nine Wake Up Light heeft een lichtsterkte die gaandeweg sterker wordt, waardoor je steeds meer wakker wordt. Daarnaast heeft deze wekker ook een aanpasbare helderheid en kleur. Dankzij deze functies kun je je wake-up light aanpassen aan je voorkeuren. De wekker is ook geschikt voor kinderen. Door de verschillende helderheid en kleur kun je de wake-up light aanpassen aan de behoeften van kinderen, zodat zij op een rustige manier wakker worden. Ook heeft de Living Nine Wake Up Light een ingebouwde radio, waarmee je jouw favoriete muziek kunt afspelen om wakker te worden. De Living Nine Wake Up Light Wekker Lichtwekker is een perfecte oplossing om je 's ochtends uit je slaap te halen. Met de aanpasbare helderheid en kleur, de ingebouwde radio en de steeds sterker wordende lichtsterkte, word je 's ochtends moeiteloos wakker. Geef jezelf en je kinderen een betere start van je dag met deze Wake Up Light!

2. YONO Wake Up Light Slaapwekker Nachtlamp Lichtwekker met Natuurlijke Geluiden Digitale Wekker Slaapkamer

Deze wake up light met natuurlijke geluiden is het perfecte product voor een goede nachtrust. Het heeft een speciale lichtwekker functie die je slaapritme herstelt en je dagelijkse vermoeidheid vermindert. De lamp heeft een warm wit licht en een prachtige gele kleur die je rustig laten in slaap vallen. Je kunt ook natuurlijke geluiden als vogelgezang, kabbelend water, regen of andere natuurgeluiden horen. De digitale wekker met slaapkamerlicht heeft ook een FM radio, waarmee je je favoriete muziek kunt luisteren of je favoriete radiostation kunt beluisteren. Dankzij de klokfunctie kun je je tijd beter beheren. De verlichting heeft een timerfunctie, zodat je de tijd kunt instellen waarop de lamp aan- of uitgaat. Dankzij de slaapwekker kun je moeiteloos wakker worden en ben je fit om je dag te beginnen.

3. Philips HF3500/01 Wake-up light

De Wake-up Light van Philips is voorzien van een kleurenverloop dat 30 minuten voor het wekken begint. Je kamer begint langzaam te verlichten met de kleuren van een zonsopgang. Daarnaast zorgen zachte geluiden zoals vogelgezang, de zee of klassieke muziek voor een ontspannen sfeer om wakker te worden. De Wake-up Light heeft een aanraakbediening en is voorzien van een kleurendisplay, waarmee je de instellingen eenvoudig kunt aanpassen. De lamp heeft een verlichting van 10 lux, wat gelijk staat aan de zonsopgang bij zonsopkomst. De lamp heeft daarnaast een gezellige avondlampfunctie, waardoor je slaapkamer een warme sfeer krijgt. Zo krijg je niet alleen een natuurlijke ochtend, maar ook een rustige avond. De Wake-up Light is ook energiezuinig en milieuvriendelijk. Het verbruikt slechts 0,5 Watt in standby-modus en de lamp heeft een levensduur van 20.000 uur. Met de Philips Wake-up Light word je op natuurlijke wijze wakker en heb je elke ochtend voldoende energie om de dag te beginnen.

4. Philips Somneo HF3671/01 Wake-Up Light Connected

Met de Philips Somneo Connected HF3671/01 word je wakker met een heerlijk gevoel. De lamp begint met een zacht, helder licht dat steeds intenser wordt naarmate je wektijd nadert. Het licht is speciaal ontwikkeld om je op een natuurlijke manier wakker te maken, waardoor je energieker en uitgeruster uit bed stapt. Met de SleepMapper-app kan je je wekker aanpassen naar jouw persoonlijke behoeften en stel je meerdere alarmen, lichtthema's en geluiden in. Daarnaast is er de RelaxBreath-functie die je helpt in slaap te vallen door je ademhaling te begeleiden met lampjes. De externe AmbiTrack-sensor meet de belangrijkste factoren in je slaapkamer en stuurt deze gegevens terug naar de SleepMapper-app. Deze gegevens worden verwerkt in adviezen waarmee je je slaapkamer zo optimaal mogelijk kunt inrichten voor een goede nachtrust. Met Philips Somneo Connected HF3671/01 word je energiek wakker, kom je goed uitgerust uit bed en val je makkelijker in slaap.

5. DistinQ Wake-Up Light Wekkerradio met dubbele wektijd Slaaphulp met USB aansluiting

De Wake-up Light heeft ook een dubbele wektijd functie, waardoor je twee wekalarmen kunt instellen voor verschillende dagen. Daarnaast is er een slaapfase-timer, die je helpen om in slaap te vallen en te blijven slapen. Je kunt je favoriete muziek selecteren, waarmee je in slaap kunt vallen of je kunt kiezen voor een aangename, natuurlijke geluiden zoals regen of golfen. Met de USB aansluiting kun je de Wake-up Light ook verbinden met je computer of Smartphone zodat je je favoriete muziek kunt afspelen. De DistinQ Wake-up Light is een uniek slaapontwerp, dat je helpt om energiek wakker te worden en te genieten van een diepe slaap. Het is een perfecte oplossing voor iedereen die moeite heeft met wakker worden of die gewoon wil ontspannen in slaap vallen. De wekkerradio met dubbele wektijd en slaaphulp met USB aansluiting zorgen voor een optimale ervaring. Je kunt wakker worden met licht, je favoriete muziek of met natuurlijke geluiden. Daarnaast kun je de wake-up light ook op de achtergrond laten lopen, zodat je de hele nacht kunt genieten van de slaapbegeleiding.

De top 5 beste wake up light

Heb je in de top 5 al de beste wake up light gevonden? Of wil je graag nog even verder kijken? Wij hebben een complete top 10 voor je samengesteld, dus neem ook onderstaande reviews even door. Mogelijk vind je hier de wake up light die het beste op jouw wensen aansluit.

6. Philips HF3531/01 Wake-Up-Light

De Philips HF3531/01 Wake-up-light heeft een aanpasbaar lichtprogramma en een FM-radio. Met het lichtprogramma kunnen je individuele wakker-instellingen aanpassen, zoals de helderheid van het licht en de start- en eindtijd. Je kunt ook een van de natuurlijke geluiden als wekker kiezen, zoals de geluiden van de natuur, geluiden van muziekinstrumenten of een FM-radio. Met de Snooze-knop kun je je wekker nog even uitstellen. Bovendien heeft deze wekker een aanpasbare slaapindicatie en een slaaplicht, waarmee je lichaam wordt voorbereid op een goede nachtrust. De Philips HF3531/01 Wake-up-light verandert je slaapkamer in een heerlijk, rustgevende omgeving. Geïnspireerd door de zonsopgang, brengt de Philips HF3531/01 Wake-up-light de meest delicate ochtendlicht in je slaapkamer. Deze wekker is uitgerust met een kleurenlichtprogramma waarmee je op een natuurlijke manier wakker wordt. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, zoals zacht morgenrood, warm oranje en zonnig geel. Daarnaast heeft de wekker ook een aanpasbare FM-radio en een uitgebreid aanbod aan natuurlijke geluiden. Je kunt de wekkerinstellingen aanpassen aan je eigen behoeften, dankzij de aanpasbare start- en eindtijden, het slaaplicht en de Snooze-knop. Ook kun je kiezen voor het slaapgedragsymbool, zodat je lichaam zich kan voorbere.

7. AyeSleep Wake up Light Met App Wekkerradio Slaaptrainer Alexa Google Home

Met de AyeSleep Wake up Light kan je je wekker op afstand instellen met de app. Je hebt de mogelijkheid om je eigen alarmtijden in te stellen, zodat je nooit meer te vroeg of te laat hoeft op te staan. Je kan ook je favoriete muziek kiezen als alarmsignaal, waardoor je helemaal ontspannen wakker kunt worden. Verder beschikt de AyeSleep wake up light over een slaaptrainer. Je kan deze instellen om je slaapritme te verbeteren. Ook heeft de wake up light de mogelijkheid om te koppelen met Alexa of Google Home, waardoor je direct op je eigen stemcommando's het licht kan aan- of uitzetten. Met deze AyeSleep wake up light word jij elke dag weer uitgerust wakker!

8. Philips HF3519/01 Wake-up light

Het geluid dat je wekt, kan worden ingesteld naar jouw persoonlijke voorkeur, van rustige muziek tot klokgeluiden. Je kunt zelfs een FM-radiostation instellen als je dat wilt. De HF3519/01 Wake-up Light van Philips heeft ook een slaapfase-timerfunctie waarmee je de lichten kunt dimmen en het geluid kunt verzachten voor een diepere slaap. De Wake-up Light van Philips heeft 20 verschillende helderheden en kan worden geactiveerd vanaf 30 minuten voor de wekker. Zo word je rustig wakker in het ochtendlicht en kom je energieker wakker. De Wake-up Light is ook ideaal voor mensen met slaapproblemen. Het licht helpt je om snel in slaap te vallen en je kunt de timer instellen voor een optimale slaapcyclus. Dankzij de lampen met LED-technologie heeft de Philips HF3519/01 Wake-up Light een lange levensduur. De lamp is gemakkelijk te bedienen met de draaiknop en je kunt de lamp instellen op een tijd die jou het beste uitkomt. Maak je geen zorgen meer over een koude ochtend, want met deze Philips Wake-up Light word je rustig wakker in het ochtendlicht.

9. UPLY Wake Up Light Smart Clock Met USB Oplaadpunt Lichtwekker Wekker Radio met 4 Alarmen WiFi Google Home | Amazon Alexa

Met de UPLY Wake Up Light Smart Clock krijg je precies dat effect. Deze wekkerradio is voorzien van een LED-lamp die over 10 verschillende helderheidniveaus beschikt en je kamer verlicht. De lamp begint 25 minuten voordat je alarm afgaat, het licht te verlichten en wordt steeds feller, zodat je rustig en natuurlijk wakker wordt. Deze slimme wekkerradio biedt ook diverse andere functies. Je kunt kiezen uit 4 verschillende alarmen, waaronder een geluidssignaal, radio of je eigen muziek. Voor muziek kun je je mobiele telefoon of andere Bluetooth-apparaten verbinden met de wekker. Met de ingebouwde USB-aansluiting kun je ook je telefoon opladen terwijl je slaapt. Daarnaast is de UPLY Wake Up Light Smart Clock ook compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Je kunt het apparaat bedienen via je stem en alle functies aanpassen naar je eigen voorkeur. Met deze slimme wekkerradio slaap je lekker in en sta je fris en energiek op. Een perfecte oplossing voor iedereen die een goede nachtrust wil.

10. Wake up light Speaker radio Slaaphulpen Bluetooth Nachtlampje Digitale wekker Wekker Ambilight Radio's

Vanaf het moment dat je wakker wordt word je verwend met het heldere licht dat uit het Nachtlampje komt en je speelt je favoriete muziek af met de Bluetooth Slaaphulp. De heldere kleuren en het moderne ontwerp maken van deze wekker een echte eye-catcher in jouw kamer. Het Ambilight Radio's-systeem zorgt ervoor dat je de juiste sfeer krijgt en het Digitale Wekker-systeem zorgt ervoor dat je nooit te laat wakker wordt. Met het Wake up light-systeem word je wakker met een steeds helder wordende licht. De Boostiv Wekker is ideaal voor iedereen die graag elke dag wil beginnen met een glimlach. Het is licht, slank en gemakkelijk te gebruiken. Geniet van het heldere licht, de Bluetooth Slaaphulp en het Digitale Wekker-systeem dat je helpt jouw dag goed te starten. Het Ambilight Radio's-systeem en de Wake up light-functie zorgen voor de perfecte sfeer die je nodig hebt om je dag goed te beginnen. Geniet elke dag van het perfecte licht, de beste sfeer en het beste geluid met de Boostiv Wekker.

Geoffrey

In mijn leven heb ik al voldoende mensen ongezond zien leven. Enkele van deze mensen werden ernstig ziek en konden daardoor niet het door hun gedroomde leven leiden. Dit was voor mij reden nummer 1 om zo gezond mogelijk te leven. Om dit voor elkaar te krijgen, heb ik mij in veel gezondheidsproducten verdiept. Mede daardoor ben ik in staat om jou op gezondheidplaza.nl van de beste adviezen te voorzien!

6 jan. 2023

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt absoluut van 100% betrouwbaar uitgaan bij deze test. Wij hebben deze test volledig onafhankelijk uitgevoerd, waardoor we niet beïnvloed zijn door andere partijen.

Het advies is om de beste wake up light bij een specialist te kopen. Dit maken wij graag zo makkelijk mogelijk voor je. Klik op één van de buttons in dit artikel en je kunt direct de gewenste wake up light kopen.

Tijdens onze test hebben wij kritisch naar de verschillende wake up light gekeken. Elke wake up light hebben wij op dezelfde punten beoordeeld, waardoor wij een eerlijke vergelijking hebben gemaakt. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de prijs, de kwaliteit en de algehele samenstelling.

Onze conclusie over wake up light

Zij die op zoek zijn naar een wake up light, hebben hier een geweldige lijst met 10 mogelijkheden om uit te kiezen. Als je deze top 10 lijst leest, vind je vast het juiste apparaat voor jouw persoonlijke behoeften. Het is zo belangrijk om iets te hebben wat jou zal helpen om fris en gezond wakker te worden. Deze lijst is handig voor wie op zoek is naar een wake up light. Dit kan een geweldige manier zijn om je dagelijkse routine te veranderen. Het licht van de wake up light helpt om je energieker te voelen en een frisse start te maken. Weet je al welke je gaat kopen ? Als je toch nog twijfelt over je keuze, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Belangrijkste aandachtspunten bij het vergelijken van wake up light

Heb je de wens om de beste wake up light te kopen? En wil je met dit product graag een stuk gezonder leven? Je hebt groot gelijk! In de afgelopen jaren is overduidelijk gebleken dat de wake up light het nodige te bieden heeft.

Maar, hoe vind je nou de beste wake up light? Om het antwoord op die vraag te vinden, hebben wij deze korte koopgids opgesteld. In deze koopgids bespreken we wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij het vergelijken van de verschillende wake up light.

Gebruik van de wake up light

Op welke manier wil je graag wake up light gebruiken? Wat is überhaupt de reden dat je één van de wake up light wilt kopen? En wat verwacht je precies van je nieuwe wake up light?

Dit zijn enkele vragen waar je op voorhand goed over na moet denken. Door je gewenste gebruik goed af te bakenen, ben je in staat om een snelle schifting in het aanbod te maken. Dit betekent onder meer dat je makkelijker tot de beste koop kunt komen.

Vind je het lastig om dit te bepalen? Treed dan eens in gesprek met andere mensen, bijvoorbeeld een vriend of vriendin. Mogelijk kan hij/zij jou van het juiste advies voorzien. Ook is het aan te raden om via het internet wat inspiratie op te doen.

Samenstelling van de wake up light

Het is ook belangrijk om goed naar de samenstelling van de wake up light te kijken. Hierbij doelen we op de vormgeving, kleurstelling en andere belangrijke eigenschappen.

Heb je al naar bovenstaande 10 wake up light gekeken? Dan heb je opgemerkt dat geen enkele variant gelijk is aan een andere variant. Dit maakt het des te belangrijker om goed naar de samenstelling te kijken. Daarbij is het ook van belang om goed naar je gewenste gebruik te kijken.

Prijs & kwaliteit van de wake up light

Wil je één van de beste wake up light kopen? Dan moet je voor één van de varianten van de beste merken gaan. Alleen de beste merken zijn in staat om de gewenste kwaliteit te leveren.

Gezond leven doe je uiteraard niet gratis. Om de beste wake up light te kopen, moet je daarom enig geld investeren. Maar, wat is jouw maximale budget? Ook dat is een belangrijke vraag om goed over na te denken.